// HJERTE

GJETT HVA JEG FIKK IDAG?!

ER SÅ SYYKT GLAD, DEN ER SYKT BRA.
elsker den allerede, nå blir det forresten bedre blogging guys! Fordi jeg har fått denne, siden jeg er så flink at jeg skulle laste ned ett antivirus program på gamle pc'n, men så viste det seg at "antivirus" programmet var virus, FLINK.god kvalitet på første bildet, vet!

EEEEELSK


 

 

Justin drew bieber.loveu

Herlig dag!

Hella!

Idag har jeg ikke brydd meg om bloggen siden jeg har gjort lekser og vært i byen med bestejentene Vilde og Ida. Det var utrolig koselig, men jeg kjøpte ikke spesielt mye, så jeg gidder ikke vise innkjøp i eget innlegg, viser heller senere.
Noen bilder fra da vi var hos meg litt senereee..
denne kjøpte jeg foressten!
 

"cupcakes."

Nesten!

Hella!

idag har jeg brukt mye tid på å lage frosting + muffins = cupcakeees! Namnam, men utrolig mektige, på en måte, altså veldig mettende. De ble iallefall Heerrrrrrlige!

lagde såklart ikke bare fire, men gadd ikke ta bilde av alle, siden alle er ganske like!lets talk about food

Hella!

Til å være syk i dag, har jeg en ekstrem matlyst! Spiser kjøttdeig nå, ikke døm meg forresten, jeg liker ikke spaghetti. Men det er sånn kyllingkjøttdeig, nam! Okei.. Også har jeg sånn sunn snacks, på en måte!også er det superenkelt å lage!
alt du gjør er å ta ett eple( jeg liker best gul-grønne), så tar du å skreller det, hakker det i små biter slik som på bildet ovenfor, putter det i en plastpose, strør sukker og kanel på, rister posen, og nyyyter det!!
 

owl brush

Hella!

Nå har jeg lastet ned tidenes feteste, søteste og beste brush!! den er så søøøøøøøt

UGLER!!!!!!!!

13 år!

HELLA!

 

NÅ ER JEG TRETTEN, WOHO KUNNE IKKE FEIRET PÅ BEDRE MÅTE:
Nå har jeg strikket frokost


Nam! herlig frokost må jeg si, såklart.. det er jo jeg som har laget den (ærligtalt er alt jeg kan lage på en ovn pizza og nudler)... Nå skal jeg kose meg med frokost klokken 4 om dagen, hva skal jeg si? Jeg blir ikke lett sulten ..?

namnam#04 Kjæledyret mitt.

Hella!

Snusken er en en 7 år gammel katt, og han blir 8 den 15. November, den søteste tjukkeste snuskieste, snilleste, kosligste peneste, beste katten i hele verden. Jeg elsker han helt utrolig mye, vi fikk han da jeg var ca 5-6 år, og i løpet av disse 7 årene har jeg knyttet et sterkt bånd til han.


skumle øyne..
Men han er best. ♥

Har du noen kjæledyr?

Lotte har bursdag jo!

Hella!

Har helt glemt av dette:

Gratulerer så masse med dagen peneste, du er helt sinnsykt sniiill! Gleder meg kjempe mye til å enda bedre kjent med deg! Er veldig glad i deg Lotte, det må du vite.
Huusk http://lotteeriksenreitan.blogg.no/ :-D <3 gratuler henne daaa. Se da! se hvor siiiiiiiiiiiinnsykt søt og pen hun er!
Lånt fra >Lotte< Si ifra om jeg skal fjerne dem!

Trine Jeanette! &#9829;

Hella!

idag har jeg og trine søta faktisk vært bestevenner i et helt år! Det har gått så ufattelig fort, om vi hadde gått tilbake i tid nå, hadde vi nesten nettopp vært på håndballkamp! Jeg kan si med hånden på hjertet, ti kniver i halsen (?) osv.. at jeg elsker deg, høyere enn himmelen og dypere enn havet, søtami! Vi har så mange bra minner jentami, og flere skal det bli! I prooomise.
få av mangemange minner og bilder!!! <3<3<3 ELSKER DEG

Vennene mine.

Jeg ville bare en gang for alle, virkelig få takket vennene mine for at de er der for meg. Dere er grunnen til at jeg står opp om morgenen, dere er grunnen til at jeg ler, smiler og rett og slett.. Dere er grunnen til at jeg lever. ♥

Jeg kan aldri få takket dere nok, eller sagt nok hvor mye jeg virkelig elsker dere, alle sammen. Jeg kan virkelig ikke se for meg livet, om jeg ikke hadde dere. Med enkelte har jeg hatt oppturer og nedturer, men det ordner seg alltid. Jeg har ekte venner nå, jeg har hatt en del venner som ikke alltid har vært venn med meg bare for meg på en måte. De er jeg heldigvis "kvitt" nå.
LotteTrineVildeIdaAuroraElisabethAmalieJeanetteHenrietteSaramLotterEdvardMartinHåkonFredrik
TorbjørnMathiasKarolinehCamillaAmanda

Bare for å nevne noen få. Noen nevnt, ingen glemt. ♥

Jeg elsker dere høyere enn himmelen, dypere enn havet. Tusen takk for at dere er akkurat de dere er.

skulle gjerne vært like pen som..


Ingrid & sara

Jeanette

Henriette

Vilde

Lotte

Trine

Christel Mari

Lotte Reitan

Vilde Garnes

Camilla Kristin

Amanda Eide

Kristina Emilie

Ida


.. av de jeg vet om/kjenner. KAnskje fler og, men gadd ikke flere!

hits