// HVERDAG

vann

ah, er så gøy å ta bilder av vann, aner ikke hvorfor!heheh faila
 

Hvilken liker dere best?wantshar så utrolig lyst på dette, skulle ikke vært lovlig! Skal få kjøpt alt så snart som mulig!!

lesere

Hvorfor har jeg plutselig så mange lesere her? blogger jo ikke her lengre, blogger jo HER ? ;o
 noen som kan svare på hvorfor så mange har vært innom? 

random pic's

Hella!

Masse bilder jau
 

Nailpolish.

Fritids så til de grader.// canon ixus 105

en del forskjellige ja 

sommerrr

Hella!

Idag har jeg vært i byen med Vilde og Ida, også har vi vært å bada. Me gusta! I byen kjøpte jeg noen småting jeg trengte, som dere får se senere. Sorry for dårlig blogging! Prrreikast


 

Ringekolleksjon ellernoe? // VIDEOBLOGG

Hella!

Ikke det at dere interreserer dere, men siden jeg var syk i dag fiksa jeg en liten video til dere, ikke spesielt redigert, siden jeg ikke gidder! Men ja, here you go
 
Din favoritt? 

syk jente

Hella!

Idag har jeg vært syk, har sykt vondt i hodet, har hatt det hele dagen og hele dagen i går. Og er forkjøla, skal legge meg ned å se en film nå, og slappe av resten av kvelden, jeg.

Og blogget ikke i går siden jeg var på kino.

oki

Sommer! nesten

Hella!

Idag er det 1. JUNI!!! Det vil si at det er sommer, eller.. for meg er det sommer med engang vi kommer i juni, da er det liksom offisielt juni.

Ellers fikk vi klassene til 8. i dag, jeg kom med:
Simon, Emilie(link), Sondre, Håkon, Benedikte, Julie(link), Thomas, Ronja(link), Jenny, Thord, Edel(link), Ådne, Erlend, Eva, Benedikte(link), Edvard, Caroline, Ragnar, Martin, Vebjørn, Ole-Andreas, Ida(link) og Maria(link).
Tror og håper det blir en bra klasse da! Forresten: tror VIRKELIG ikke dere vet hvem Maria er, sjekk bloggen hennes! 


thumbs up for a new class! Selv om jeg kommer til å savne den andre fælt!

Helg i morgen.

Hella!

Gleder meg utrolig mye til i morgen, HELG! Lang helg også, 4 dager, eller 5. Skal sove, leeeeenge.
I dag hadde vi RLE fremføringen, gikk ikke bra i det hele tatt!


Random bilde.. igjen. Sorry! lovejutrine
 

trettiende mai totusenogelleve

Hella!

I dag har jeg vært med Ida, Aurora og Vilde, vi har jobbet med presentasjonen vi skal ha i morgen i RLE, nesten hele dagen gikk til det, så utrolig kjedelig!

Ellers er det mye å se fremover til nå for tiden,  både på skolen og utenfor den, denne uka har vi bare 3 dager, slik som de fleste andre i Norge! Også får vi vite klassene på onsdag, grugleder meg! Har en følelse på å ikke komme i klasse med noen jeg vil.. Men nok om det!

heia

livet

Hella!

Nå må jeg egentlig bare blogge veldig sjapt, siden dere vet jeg må tilbake til det superviktige sosiale livet mitt. Noe som vil si- regne matteprøven, gjøre ferdig & øve til engelsken. Ahh.. <livet3. 

kødda! Altså jeg har alt det der jeg må gjøre, men det er ikke livet mitt, eller i det siste har jeg vært lite ute med venner, siden jeg har vært så utrolig sliten, litt syk og ja, har bare ikke gidda. Også er det ikke bedre når de begynner " seriøst, du er aldri ute med oss lenger!" gidder ikke spørre hvorfor engang, høøøflig. madam, liksom.

Okei nok med useriøsiteten(ja, det er ett ord.) og tilbake til lekser. See yaah

loveyah
 

I'm back, like rebecca black.

Hella!

Random overskrift, men nå er jeg tilbake for fullt igjen, tror jeg! Haha, jeg er så usaklig til tider altså. Ja, i dag skal jeg ikke gjøre en dritt, har en del lekser som venter. woho, not...

Menmen, søsteren min, Julie kommer hjem i dag. Hun har vært i USA i nesten 4 måneder nå, så blir rart å ha henne tilbake, men godt. Har savnet henne, shø!


sorry for photobooth bilder, men er ny på mac, får ikke til å laste opp flere bilder av gangen?! 

bloggpause

hadde en liten bloggpause i dag, sorry!

#7

Do you read? What are your favourite books?


Og fler

 

 

 

#6

What band of musician is most important to you?

hvilke jeg liker best? .. disse:


MUSE.


JUSTIN BIEBER.


haha, blanda musikksmak, oyes. Men jeg liker masse annet også, om du har spotify + facebooken min, så kan du sjekke spotify listene mine. :) 

17 mai. //VIDEO

aner ikke hva som skjedde med kvaliteten, desverre.

 

#3

Your day, in great detail.

skole, IKKE EN SHIT. 

#2

10 likes & dislikes.

Likes:
- Venner
- Bestevenner
- Folk som smiler/ler.
- å le/smile.
- bilder
- minner, og å lage minner.
- macbooken min.
- Musikk.
- følelsen du får når noen har vært nedfor, og de smiler- og du vet det er på grunn av deg. 
- Livet.

Dislikes:
- edderkopper.
- klover.
- mørket.
- brødskive.
- folk som tror de er kulere enn det de er.
- folk som med milelange hæler på skoene, også kan de ikke gå med dem.
- mye annet.
Tumblr_lenelqahdt1qg435xo1_500_large
er på macen, så blir weheartit bilder i disse innleggene.
hihihi, sorry vilde! 

#1

Write some basic things about yourself.

haha, sorry for at den er på engelsk, den lista!

- Jeg elsker cola. <3
- Jeg ble født Tirsdag 17. Mars 1998.
-  Jeg aner ikke hva jeg skal skrive på sånne her.
- Jeg elsker å ta bilder.
- Jeg har en katt, Snusken. Han er verdens skjønneste.
- Jeg har to foreldre ( hhahhaha det har vel alle.. ) og 4 søsken.

HEIA TRINE


 

kjeder meg så sykt


At jeg skal gjøre ferdig HELE denne lista i dag :D (eller hvertfall i løpet av uka) så det er vel egentlig ikke en 30-dagers utfordring, men en ukes? :D

hehhe sorry for at dere må leve gjennom så mange innlegg 

Klassetur // bilder

HELLA!

Som sagt var jeg på klassetur her om dagen, eller på en måte klassetur, en del bilder her -Tok massemasse flere bilder men det er lite interessant for dere og se bilder av havet. Men hallo, jeg måtte jo ta bilder av det, fordi ja.. Vi var ute på verdens (?) største(?) malstrøm! Saltstraumen ftw!

 

ser-i-øst

Hella!

ARG.. jeg som lovte meg selv og aldri bli en av de bloggerne som bare blogger 1-4 ganger i uka! Seriøst, skal skjerpe meg, men er så nybegynner på macen at jeg må begynne å blogge på gammel pc'en, men det går greit.

Akkurat nå er jeg på macbooken så blir ingen "nye" bilder,  men kommer noen bilder etterpå som jeg tok i går- på havørncupen, gøy! I dag var jeg desverre syk, og hadde vondt i foten, så fikk ikke spilt.
jo også kommer bildene fra når vi var på rib-båt tur med klassen også! 

pene, altså

 

maria er en drit

FORDI HUN ALDRI BLOGGER NESTEN!!

Hun har et utrolig bra kamera å får låne speilrefleksen til faren sin nesten når som helst, men tror dere hun gidder å blogge med bildene??? neida 

HVEM ER ENIG MED MEG? 

hehehe, gla i dæ mariaaa <333333333333333333333333

 

fra Vilde Emilie !!!

ÆLSKADÆMARIAMI<3

atm

Hella!

Atm sitter jeg og gjør lekser med Ida, jeg har både samfunnsfag, norsk og engelsk. Altså det høres jo ekstremt lite ut, men engelsk og samf. er sånn powerpoint-presentasjoner, så ja..

Jeg får komme meg i gang igjen da, om jeg skal bli ferdig til i 6-tiden! For dere forstår, i 6-tiden skal jeg på sånn rib-båt tur i Saltstraumen med klassen, er sånn båt som går utrolig fort. Dritgøy, gleder meg! Jo også skal vi på milano også, digg daag!

Og i dag i siste timen på skolen fikk jeg SKOLEGENSER, woho! Den er rosaaa

photobooth igjen
 

flinka

flink som lagde denne, vet, hahahha

Image and video hosting by TinyPic

Syk

Hella!

Har vært syk siden mandag, og ikke vært på skolen. Eller i dag gikk jeg ned på skolen, men når jeg kom nedover og kom inn, måtte jeg ut og få luft, og jeg fant ut at jeg rett og slett ikke var i form til å dra på skolen, så jeg bare gikk..

Men i morgen er det tinestafett, og jeg  bli frisk til det, gleder meg, er nesten som en fridag! Løpe, være med venner og bare ha det gøy!

heia Vilde
 

0k

Hella!

Jeg suger i å ha bloggpause, men akkurat nå er speilrefleksen på reperasjon, så blir elendig blogging, med elendige bilder, men mindre jeg låner pappa sitt da.

Tatt i byen i går
 

vil eller ikke

nå for tiden når jeg blogger leser ingen bloggen, og jeg får ingen respons, men så klart.. det er ikke eneste grunnen til at jeg blogger, men jeg er bare ikke i humør for tiden.

fortsatt usikker på om dette bare er en slags bloggpause, eller om jeg slutter for godt. 

førsteifemtetotusenogelleve

Random bilder fra dagen, siden jeg ikke gidder og skrive.
 

My shoes.// canon eos 550d

Min dag i bilder.
Hella!
I dag har jeg vært med Vilde nesten hele dagen, vi var og så kamp nede på banen, det var Hunstad mot to forskjellige lag, ehhe.. Vi kjenner jo noen på hunstad som spilte, så det var vel egentlig derfor vi dro og så på.
 
Vilde er her

Hella!

Akkurat nå er Vilde her, og vi har akkurat spist... JORDBÆR! Har den sommerfølelsen, herregud. Selv om været er litt opp og ned da..

Vel, nå skal vilde snart hjem, men vi skal finne på noe senere også, veldig koselig!


 

long time, no see...

Eller?

Hella!

I går var jeg på diskotek på hunstad noe som var kjempe moro! Møtte mange fantastiske folk, og ja rett og slett hadde det gøy! Nå skal jeg snart finne på noe.

Bilder fra gårdagen har jeg ikke, men får sikkert lov å låne noen hos Ida!

Random..
 

Siste dagen i ferien.

Hella!

I dag er en trist dag altså, aller siste dagen i ferien. I morgen skal vi på skolen, stå opp kvart over sju, ha dårlig tid, dø av trøtthet, og sitte 4 timer på skolen. WOHO! Kom akkurat på at vi bare har 4 timer, yess! 


tjohei ett bilde av mei

Vil lese din blogg!

Hella!

Nå skal jeg akkurat til å gå opp å rydde rommet, men når jeg er ferdig, har jeg ingenting å gjøre, så skriv din blogg så skal jeg lese den! :)
 Misvær

Hella!

Var jo i Misvær i påsken også, og der var jeg med Amalie en del, og litt Elise. Kjempekoselig, også tok jeg en del bilder, men for det meste av ting, og ikke av personer, sorry! 

Sverige.

HELLA!

Endelig blogger jeg, til og med jeg har savnet meg! Neida, men lenge siden sist er det virkelig. Har savnet og blogge, men har man ikke internett, så har man ikke internett..  I hvertfall... Jeg har tatt ganske mange bilder, så må ha ett innlegg med de fra sverige (i bilen....) og ett annet med de fra Misvær, og den korte tiden jeg var hjemme.. 

Men ja, bilturen til sverige var lang, men jeg elsker og kjøre bil, så det var intet problem!

En ROSA kirke!!!!feil bildestørrelse...

busy lady

hella!

Seriøøst.. sorry for null blogging, men er på "hytta" og internettet er helt klikk, så er på pappas pc, så får ikke lastet inn bilder eller noe, men kommer sterkere tilbake i morgen eller på mandag.

kos dere utrolig masse i påskeferien, det gjør jeg!!

Endring i planene

Hella!

Som sagt skulle vi egentlig til Sverige på IKEA, men det var stengt på fjellet eller noe... Så nå sitter jeg i Mia år, vi skal snart hjem, woho gleder meg skikkelig til å sove! Så vi snakkes senere, ingen bilder siden jeg bruker ipaden ...

Dårlig samvittighet ...

Hella!

Jeg har virkelig dårlig samvittighet for å ha blogget så utrolig lite i det siste, syntes det er så rart at jeg nærmest blir lei meg når jeg ikke blogger, haha.
I dag har jeg ikke gjort stort, du vet, spotify, facebook, twitter, men har funnet noen utrolig søte sanger jeg elsket da jeg var liten, og har sett never say never! 

I morgen blir det lite blogging, siden jeg må stå opp klokken 4 på morgenen(!!!!!), herregud aner ikke hvordan jeg skal klare det... Men det er iallefall siden vi skal på dagstur ((!!!!)) til Haparanda, som tar 8 og en halv time og kjøre, herreguud.. Men vi skal på ikea, så skal jeg få meg kommode, happy life!!// canon eos 1000d
Noen bilder jeg tok i går...
 

Sanger som spilles mye hos meg.

Hella!

Tenkte å være litt wannabe Vilde og ha sånn " Disse sangene hører jeg mest på nå for tiden"-innlegg, så ja. Hører dem jo på spotify da, er du venn med meg på facebook og har spotify, heter liste momsepos! (ehheheh..)

 

Fakta?

Hella!

Ja... Noen små fakta om meg, kan du vel kalle det!

 •  Om jeg skal skrive () på nett, liksom i parantes, også skal jeg skrive noe annet i parantes bak, så skriver jeg det andre med to, slik som i forrige innlegg.. " (sorry ida, vilde, trine, lotte og elisabeth....) ((neida))." ehe, ja..

 •  De siste dagene har jeg blitt helt utrolig hekta på justin bieber, faktisk..... Jaja, han har stemmen og utseende iallefall! Og har jo en spotify liste med yndlingssangene mine av han, den heter momsepos.... ja, normalt!


 • Jeg har ganske spesielle navn på spotify listene mine (de mest spesielle eller unødvendige er tykk skrift på,) også har jeg gaanske mange.. : lattttteeeeeeeeerrrrrr, gammelt!, Ida's mappe, hohooooooi, braaaa,Taylor Swift, HEHE, rolig, If i had you, kakespon, loco, POTETMELIS, fin musikk, forskjelligcrap, nuet, krokodille, aw minna, how low, halodiggass, nisseper, lækse , momsepos.. altså i spotify-liste-navnene mine, ligger mye av kreativiteten min, hahah. 

 • Jeg begynner faktisk lett å gråte om jeg sitter alene og hører på musikk, som jeg syntes er fin..

 • Da jeg var mindre ville jeg IKKE ha mørkere hud enn håret mitt, for jeg ville ikke at andre skulle se på meg som et missfoster eller noe...

 • Da jeg var litt mindre, okei kanskje noen måneder siden, turte jeg ikke innrømme om jeg likte ett band/en artist som vennene mine ikke likte, siden jeg var redd de ikke ville være venner med meg lengere da, og jeg turte ikke stå for mine egne meninger heller..

 • Kommer faktisk ikke på mere, akkurat nå!!

  peace out!
  
   

Gjett hvem som driter i bloggen nå som hun er syk...


feil størrelse.. men .. jenta bak kameraeeeeet.. 

Hella!
Ya, jeg er syk, fantastisk start på ferien sa du?
Ja, siden sist har jeg laget meg twitter, seriøst, hek to the ta!  Men he-he, dere tapere får ikke vite hva den heter, neida dere er ikke tapere.. Ikke alle iallefall (sorry ida, vilde, trine, lotte og elisabeth....)  ((neeeida)) Okei..
men ja, jeg er syyk.  Forresten driver jeg med ett innlegg med fakta om meg som dere sikkert ikke visste, syntes om deet? 


okei, dette innlegget ser veldig likt ut som ett innlegg jeg kunne postet for et år siden.. 

Så godt som sommer

19/20 varmegrader i sola - sol - vår - sjokoladeboller - iste - isbiter - musikk - perfekt


 

Ute i dag.

Hella!

I dag dro jeg ut med Vilde i 4-5 tiden, og var ute med henne og Lotte til nesten nettopp. Vi gikk forsovet inn og spiste is også, nam! Men vi tok også noen bilder..

Dagene nå for tiden går veldig sakte, vi har mye lekser, matteprøve i morgen som jeg har øvet mye på, derfor har det vært lite blogging. Men i påsken blogger jeg kanskje mye, kanskje!
 
uskillshoho
elskerdeg

elskerdeg

jentami

jentami

all the crazy shit i did tonight, that would be the best memories

Hella!

Idag har jeg altså vært i bursdag til Jonatan, driitgøy! Siden vi var jo i skatehallen noe som er litt rart til å være bursdag, men det var sinnsykt morsomt! Hadde jo med speilreflekset, så knipset jo et par bilder. (647...)
 

Gidder ikke flere bilder, fint bursdagskort eller?

Gjort i dag?

Hella!

Sorry for et utrolig usaklig innlegg under her, var bare litt stressa, etter som Aurora, Ida og Eva satt der " FORT DÆ, vi vil ut! " (ville jeg og, for DET fine været idag, herregud! Men I allefall har vi bevis på at det er i allefall sykt nærme vår i Bodø! diggdiggdigg.  Har vært en utrolig koselig fredag i alle fall, har vært med Ida, Eva, Aurora, Elisabeth, Mathias J og Edvard. ♥ helg!
 

Image and video hosting by TinyPic

i dag liksom..

Hellla!

IDAG ER DET FREDAAAAAAAAAAAAAAAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WOOOOHO, DET ER SYKT DIGG.

I dag har jeg...

... vært med Aurora, Ida, Trine og Eva. Er fortsatt ilamme Eva, ida og aurora.
 
... funnet et tegn  PÅ AT JORDEN GÅR UNDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .. FUNNET EN FLUUUUUE


 ... KJØPT NOE GODDDDDDDDDDDDDT

... det begynner å bli< VÅÅÅÅÅÅÅÅÅR 3
 

bilder fra i går.

Hella!

Igår var jeg jo med en del folk, men var aller mest med Vilde, Ida og Trine, og vi tok en del bilder!  Forresten, sorry for at jeg har vært en elendig blogger i det siste, men kommer "sterkere" tilbake nå! jeg vet dere elsker når jeg nevner det 

Jentaar

Hella!

Nå sitter jeg her med Ida og Vilde, vi har vært sammen med Trine, og litt etter det var vi med Masse folk, men vi gadd ikke være ute, så vi gikk inn!

Har ikke så mye spennende å si fra dagen ellers enn.. digg skoledag!

random.. :((
 

Drit sliten.

Hella!

Har vondt i kneet, har vondt i hodet, i halsen, i magen, og i hele kroppen egentlig, føles nesten som influensa, men om jeg er i syk i morgen, vet jeg ikke hva jeg gjør altså, siden vi har skikkelig bra dag hele dagen! Vi skal spise lunsj med trinnet, se film med trinnet, ha utetime med trinnet og ha svømming!


hei jeg heter maria og var utrolig ufotogen  i dag..
 

lørdag masse bilderr

Hella!

Så var det en lørdag morgen klokken halv 12, du kjenner du er sulten å slenger på deg boblejakka og støvlene.


.. For så å løpe ut i det alle kaller Vår, eller vinter. Sørpe, snø, is, grå himmel blir vel høst?Så endelig kommer du deg til Ica, og skal til å gå å kjøpe det du skal, men finner ut at de ikke har det, så du må helt opp på rema 1000 for så å finne ut at dem ikke har det der heller. Så du ender du opp med nudler da.


og nå vet du at lørdagen er ødelagt. neida. joda. neida.

 

aprilsnarr

Hella!

De fleste forstod vel at jeg tulte med innlegget under, men ey! Det er jo første april.

Dagen har gått til å være med masse kule folk, men har ikke bildene her, så de får komme senere, jeg er så utrolig sliten nå, så gidder ikke hente kameraet.. Men senere kommer deem!


 

Slutter...

Hella!

Vet jeg hadde en "bloggpause" for ikke lenge siden, men nå har jeg bestemt meg for å slutte å blogge .. :DDD
rett å slett siden jeg er lei.Takk fooor meeg
 

hjemme.

Hella

 Nå er jeg kommet hjem fra skolen, er syk.. Så kommer nok ikke til å blogge idag, desverre..!


GAMMELT
 

Out with friends.

Hella!

Nå for en time siden, eller noe slikt, kom jeg inn etter å ha vært ute med Ida, Lotte, Trine, Torbjørn og Jonatan. Gøy, spesielt siden vi lekte i sneen. Man blir aldri for stor til å være barnslig!!
Utrolig morsomt, iallefall!
 

Noen ganger er jeg så bloggete

Hella!

I dag etter skolen så tenkte jeg bare " åh, jeg er pissvåt, men jeg tar bare noen raaske outfit-bilder først, så skifter jeg." Men før jeg gjorde det, så var jeg og hentet posten, der lå det en pakke til meg fra elf!  Kjempegøy, altså det er sånn jeg har bestilt, men ble fornøyd med det jeg kjøpte uansett, det var egentlig bare for å se hvordan det så ut. topp hm tights bik bok smykke forever 21
 ellers sitter jeg og puzzler

 

Enter

Hella!

Nå skal jeg bare få unnagjort ett tonn med lekser, så stikker jeg til Ida. Der kommer vi sikkert til å være usosiale, men det er litt digg iblandt. Men jeg må nesten stikke jeg, i helgen dere, i helgen lover jeg masse blogging! Har bare mistet mye av blogglysten ... Jaja, den kommer tilbake skal dere se, wait for it .. wait for it.. jeg tror den er tilbake jeg!
Ellers så har jeg ikke så mye å meddele enn;

Fader vår du som er i datamaskinen
La ditt operativsystem være hellig,
la ditt flerbrukessystem komme
la din vilje skje i printeren,
som på skjermen.
Led oss ikke inn i systemfeil,
men frels oss fra bluescreen.
Gi oss i dag vår daglige utskrift
og tilgi våre tastefeil,
selv om vi aldri tilgir noen for programfeil.
For systemet er ditt,
og makten over personalet
i evighet.
Enter 


say whaaaaat
 

pizza pizza

Hella!

I dag har jeg ikke gjort en shiit, eller jo jeg sitter og spiser ;


 naam, men aakkurat nå er jeg så rar, så nå blogger jeg bare fordi trine sa det så jeg blogger bedre senere : )

Istapp

Nytt "design"

Hella!

Har endret litt smått på designet, og ble ganske fornøyd. Selv om det var et veldig enkelt design, men jeg tror det er det jeg liker med det. I tillegg var det andre helt "hvitt" også headern, var jeg ikke helt fornøyd med på det forrige.


tycks?

Min bursdag.

Hella!

Igår var sinnsykt bra! Først kom alle jeg hadde bedt klokken seks, som var maange. Så dansa vi, snakka, lo og spiste helt til klokken 21:30. Så overnattet jentene da, og vi gjorde masse gøy, men jeg er utrolig sliten så jeg legger bare inn bilder jeg.

like its dynamite

y0


pænga

søtingan mine

dansdansdans


så lekte vi jenter en sånn morsom lek


æ la på mæjeg var flink!!!søta

Bra fredag!

Hella!

Jeg har store forhåpninger for i dag, jeg skal nemlig feire bursdagen min, der mange folk kommer klokken 18, men gutta drar halv 10 da, så overnatter jentene. Blir super koselig! ♥

Så.. hva skal dere denne fredagen?Dagen min..

Hella!

idag har jeg ikke vært p skolen, siden jeg er syk.. Dritkjipt! så har ikke så veldig mye interessant å komme med... Men i morgen er jeg ganske sikker på at jeg skal på skolen, nå skal jeg laste opp bildene fra dagen min her på blogg.no, så skal jeg forflytte meg opp på rommet, for så og se pretty little liars, digg!


dåli viljestyrke eller noe sånt

hella!

Jeg klarte å holde meg borte fra bloggen i... wait for it.. wait for it.. 17 timer! woho, men jeg kjente bare en utrolig trang til å blogge eller noe sånt.

forresten bryr ingen seg om jeg slutter eller ikke, uansett.. men vet at dåli ikke skrives sånn, men jeg fikk lyst liksom


forresten begynner jeg bare å blogge igjen i frykt for å ikke få nøkkelfinneren min .....

BLOGG TO THE PAUSE

HELLA

BLOGGPAUSE, SORRY FOR DET. (HVORFOR I AAAAALLE DAGER SIER JEG SORRY NÅR INGEN LESER BLOGGEN MIN, I SÅ FALL MÅ DERE IKKE HA HENDER ELLER NOE SIDEN DERE ALDRI KOMMENTERER = JEG VIL IKKE BLOGGE) :- )

Kommer kanskje tilbake en dag, om jeg føler for det , og om dere er glabarn som vil ha meg tilbake

denne jenta ser dere ikke på en stund ( eller jo siden alle, iallefall nesten alle av dere går på skolen/trinnet mitt)

Tonight is the night, milkshakenight!

Hella!

Dagen i dag har gått til å være max usosial de første timene etter skolen, for så å være med Aurora og Ida, og litt Lotte. Koselig as always! Nå nyter jeg en herrlig milkshake!


skal alltid gjøre seg til på bilder de derre folka mine

Fanta exotic OG VI SÅ BAKKEN!!!

herregud! sett noe søtere? 


skoleblogging

Hella!


Nå har vi litt fri aktivitet på pc'n, heh. Vilde sitter ved siden av meg, og blogger! yey, men jeg gidder egentlig ikke blogge nå. skoledagen så langt har vært helt OK, og vi har nå data (som dere sikkert forsto). Og vi har jobba med powerpoint der jeg skriver om denne dama her:


:D

Skole i dag.

Hella!

Nå har vel en del folk gått på skolen allerede, tenker jeg og det skal jeg også snart. Jeg som trodde jeg skulle ligge dautrøtt på sofaen med en bolle i hånda, usminket enda, men neida, her sitter jeg påkledd og med ett tonn sminke. Neida, jeg har ikke så mye, bare vanlig liksom. Okeeei, nyttig for dere å vite!

Så kort oppsummering: Jeg skal snart gå på skolen, der de fleste allerede er. Jeg trodde jeg lå og sov på sofaen nå, og jeg er lys våken med sminke og klær.

Kos dere på skolen/jobben/og lignende i dag!

Today was a good day.

Hella!

I 6-tiden kom Vilde til meg, vi har drukket iste, spist dots (med skje, hahah), tjilla og tatt bilder (av henne). Haha, men alt i alt har dette vært en bra dag, og jeg føler iallefall jeg fikk noe bra ut av den siste dagen i ferien. Nå skal jeg snart sove, siden jeg er utrolig trett!


herregud, pene onge

Hva brukte du denne søndagen til?

God Morgen!

Hella!

Nå begynner søvnen sakte men sikkert å forsvinne, jeg sto ikke opp nå altså, det gjorde jeg i 10-tiden tror jeg? Uansett, håper jeg på å få noe ut av dagen i dag, tror jeg skal rydde i skapet, det er jo en fryd, yndlingshobbyen min er å rydde altså.. Men først av alt skal jeg spise, og dusje. ♥

Eller før noe av det skal jeg skrive ferdig dette innlegget, gjøre ferdig headeren (holder på med en ny, som jeg kanskje skal bruke nå, eller senere, jeg blir iallfall mye mer motivert til å blogge av det.). Håper på noe motivasjon for skolen i morgen, neppe.

random bilde, lenge siden jeg har hatt det. Hm, iallefall ikke noe jeg skal begynne med!

Dagens planer ..

Hella!

I dag har jeg ingen planer om hva jeg skal gjøre i dag, er liksom ikke helt i humør til å være med noen, iallefall ikke enda. Er så sliten i kroppen, så foreløbig er dagens planer:

litt rotete bilde, ja, men jeg leker meg litt med photoshop :)

Bursdagen min.

Hella!

Idag har jeg som sagt bursdag,  dagen har gått til å være for det meste med Trine, men også Torbjørn, Ida og Jonatan. Alt i alt har det vært en veldig koselig dag, også har vi lagd 1 og en halv kake, naam!

Også har vi jo tatt en del bilder, så bildene under her er fra hele dagen.. FORRESTEN KLARTE JEG Å LASTE OPP BILDENE I FEIL STØRRELSE, SÅ DE ER MINDRE ENN VANLIG..

"Har vært på ica å shoppa!"

Ingridensene :D

birthday kid

børthdeikidd å trinur

måtte jo tine jordbærene..

børthdeikidd

spraykremkidddette er den "halve" kaken, siden vi hadde en del igjen så vi lagde en mini kake, forresten står det "TB(for torbjørn), Maria, Trine og Ida :) på den.

Ida, Trine og torbjøørn


<3

Jpx.no

Hella!

Nå har jeg registrert meg på sponsetblogg.no, som er en nettside som finner sponsorer til din blogg!
Jeg har allerede fått en sponsor, som er jpx.no, for at de skal sponse din blogg også, så går du inn her:  http://jpx.no/blogg/vi-sponser-din-blogg/ eller så trykker du på bildet nedenfor. 

Siste innlegg som 12-åring.

Hella!

Nå skriver jeg det siste innlegget mitt som 12-åring, haha! Her gjør vi big deal ut av det, jeppjepp. Det er litt sykt da, å tenke på mener jeg. At dette er den siste dagen min som 12-åring, og jeg kommer aldri til å kunne kalle meg 12 år igjen. jaja, da får jeg holde meg til tretten da!

Så.. Den siste dagen min som 12-åring har gått til og være med Ida, Trine, Martin og Edvard, utrolig koselig! Noe enda koseligere er jo at jeg har bursdag i morgen vel!!!!!!!! neida, jeg bare tuller! Jeg mener jo at Trine overnatter hos meg! Hun er litt sånn digg, nesten like digg som påskeegg. ♥ (diggere)
hella! Sitter i bussen på vei til vinterlyd! Hva skal dere i dag?

629615-1-1300204717524.jpg
hella! Sitter i bussen på vei til vinterlyd! Hva skal dere i dag?

Annais har sluttet


annais (Anna Edwin) har sluttet å blogge, det store forbildet mitt. trist nok det..
Håper hun kommer tilbake en dag, hun var så utrolig genial, og en gledesspreder. Jeg digget bloggen hennes, og henne!
Nå følte jeg for å skrive hvil i fred, men det blir litt feil

what if time stood still..Inspirasjon?

Hvordan er det overhodet mulig å ha en inspirasjonskilde, et forbilde, eller noe lignende når vennene dine ikke liker den personen? Det kan jo være at de sier " haha! hører du på den musikken?!" "haha, syntes du h*n er pen?!" "har h*n bra stil!?" eller lignende, og du kan vel ærlig innrømme at om noen sier noe sånt, til en du faktisk ser opp til o.l blir du ikke nøyaktig glad..? 
5368409219_ab88889e2c_z_large
Tumblr_l1xt9omxzf1qbjnbho1_500_large
Christobelle Grierson-Ryrie New Zealand's Next Top Model television series winner Christobelle Grierson-Ryrie arrives for the opening night of Cirque Du Soleil 'Dralion' at Alexandra Park on July 9, 2009 in Auckland, New Zealand.

"PSM"-forestilling.

Hella!

Som sagt (tror jeg) var det psm forestilling på skolen i går, jeg dansa, men gidder ikke legge inn alle videoene nå, men noen bilder har jeg, tror jeg!  


Okei så ble det bare ett, og det er ikke tatt med speilrefleksen.. men ett bilde er ett bilde!

VINTERFERIE!

WOHO

sarra og helenee

Hella!

Idag etter skolen dro jeg til kjeveortopeden, så dro jeg til Sara, der var Helene også. Det var utrolig morsomt & koselig, herlig å være med dem igjen, er drittlenge siden sist, herregud! Men i allefall er sara litt dum (...) menmen, jeg er ikke den smarteste jeg helTer...(men smartere enn henne, men hallooo hun bor jo i Rønvika/saltvern da)(neida)...

Iallefall spiste vi muffins, drakk cola, snakka, så film og lo utrolig mye. ♥ Tok desverre ingen bilder, sorry!

men dette er iallefall dem : :-D
Image and video hosting by TinyPic

hella! Sitter på bussen på vei til kjeveortopeden , jeg drikker iste, nam¡

hella! Sitter på bussen på vei til kjeveortopeden , jeg drikker iste, nam¡

videoblogg: Yndlingsplaggene mine

Lurte bare på.. Liker dere at jeg har videoblogger, eller syns dere jeg bare skal blogge vanlig?

I am number four

ja..

iamkonk

One tree hill.

Hella!

Min yndlingsserie er så klart one tree hill, sitter og ser på det akkurat nå, de gamle episoden.   Og senere i kveld skal jeg se på de nye episodene på FEM, gleder meg allerede! One Tree Hill er så utrolig bra, trolig mange som ikke liker sånne serier, men jeg elsker one tree hill!  No kidding, liksom

Hva er din favorittserie?

Galleri Bodøgaard

Hella!

I dag på skolen har vi bare hatt PSM(positivt skole miljø), Jeg danser! Men i de to første timene var vi på galleri bodøgaard, de 8 første bildene er fra da vi var der. Det var ingenting der som egentlig interreserte meg noe spesielt, egentlig var det utrolig kjedelig! (btw resten av bildene er fra friminuttene og PSM'en)martin: " ta bilde a mæ når æ står e sånn dær gængsterHvordan har din skoledag vært?

Dagen i dag!

Hella!

Dagen gikk ikke slik som planlagt, jeg var først hjemme og gjorde lekser, så dro jeg, mamma, Trine og Ida på nille å jeg kjøpte 2 sparebøsser, og litt godteri, som jeg sitter og koser meg med nå.

Nå skal jeg se ferdig Hotel cæsar, og spise opp så skal jeg i dusjen! Siden jeg har vært en forferdelig blogger i det siste, skylder jeg vel dere noen bilder fra skolen idag:


gikk til skolen, NORMAL 


søtinger

aurorasøta

lotte ... penaVebjørn :D

ehhe, søtinger

fredraik

martain

vilde/LASSE, yey, skuespill!Juliesøta


dansdans dans waka waka

jeg vil...

være brun

dør..

Jeg gleder meg sånn til sommeren!!

morran

Hella!

Nå har jeg veldig god tid (not) men jeg venter på badet, så jeg fant ut at jeg skulle blogge litt! woho. Etter skolen tror jeg jeg skal til Elisabeth, så senere skal jeg til byen en liten tur å kjøpe noe på nille, så skal jeg på trening! Men nåå skal jeg sminke meg så, see you later alligator! 

Hva skal du i dag?

hendbål

Hella!

Nå for en time siden var jeg på håndballtrening, slitsomt, men godt. Neste gang kan vi godt få en liten drikkepause iallefall liksom..... neida, JODA..

Planene for morgendagen er for øvrig(!??!?!) er å være med elisabeth, det blir kos! Beste jenta mi, hun er så søt!

søøøt

Videoblogg!!

jaa..

kult!

Hella!

>Amalie< fortalte meg nettopp at jeg var på 2.plass for bodø-lista i dag! det er ganske kult det, altså det er jo ikke akkurat topplista, men herregud! Jeg er superfornøyd uansett jeg!

Image and video hosting by TinyPic

H
ar du opplevd noe slikt?

tagged with heart

i hope you like dreamin' (thedailydose)DSCN6398 | Flickr - Photo Sharing!
I'll wait for you to notice meWaiting Room
All About Photos. ♥erikalundgren -
Tumblr_lhl5x2giuh1qgsqklo1_400_large

Trygg på nett.

Hella!

Tenkte å skrive om noe jeg syntes er ganske viktig, nemlig å være trygg på nettet. Det er jo få som "gidder" å følge nettvett reglene. Men de er jo der for en grunn- for at du skal være trygg. 

Det er mange som utnytter f.eks facebook, til å late som om de er f.eks en 14 år gammel jente som vil møte deg, også er de slett ingen 14 år gammel jente, men nærmere en 54 år gammel mann, som ikke vil deg noe spesielt godt. Så noen enkle nettvett regler er vel:

480217-8-1262272041188.jpg Ikke gi telefonnummer til fremmede på nettet.
480217-8-1262272041188.jpg Ikke gi ut navn på skolen din, adressen din o.l på nettet.
480217-8-1262272041188.jpg Om du har facebook så kan det være lurt å ha på sånn ting at bare venner kan se profilinfo'en din. 

// privat, canon ixus 105.

Emo, fjortiz eller Scene?

Hella!

Kjedet meg veldig, så nå vil jeg vite... Om du måtte gå slik som en av disse sjangerene, hvilken ville du valgt?

hærregud hadde 1 minutt på å sminke meg på hver -.-

Kamera!

Hella! 

iforrige innlegg skulle dere gjette hva jeg hadde fått. Jeg hadde nemlig fått:

Ett rosa canon ixus 105!!

gjett hva jeg har fått?hits